Статті в інтернет-магазині меблів ФешеМебельний
RU
Каталог товарів
Працюємо: Пн-Пт 9:00 – 18:00
Сб - 10:00-17:00 (Кол-центр)

Статті


Як чистити поліровані меблі? Як чистити поліровані меблі?


Читати далі
Як прикрасити меблі? Як прикрасити меблі?


Читати далі
Екошкіра: плюси і минуси Екошкіра: плюси і минуси

Екошкіра – це особливий вид тканини, який отримують при нанесенні поліуретанової плівки на основу з бавовни. Завдяки застосуванню сучасних технологій цей матеріал за своїми властивостями максимально наближений до натуральної шкіри, представлений величезною кількістю дизайнів.

Читати далі
Барна стійка на кухні: ідеї дизайну Барна стійка на кухні: ідеї дизайну

Не будемо сперечатися, що це стильний предмет. Але, мабуть, варто зробити наголос на його великому функціоналі. Досить сміливо, але не можна не припустити, що в нашій країні кращі роки і велика популярність барних стійок ще попереду.


Читати далі
Кухня в стилі хай-тек: Ідеї дизайну Кухня в стилі хай-тек: Ідеї дизайну

Стиль хай-тек сам вибирає людей. І це досить вузьке коло. Як правило, мова про сучасну людину, яка надає велике значення технологіям і унікальним дизайнерським рішенням. Вона успішна, цінує комфорт і практичність. Якщо все це про вас, пропонуємо прочитати матеріал про створення кухні в стилі хай-тек. 

Читати далі
Як обрати ліжко для спальні Як обрати ліжко для спальні

Рано чи пізно перед кожним постає питання про те, як обрати ліжко для спальні. Адже саме від нього залежить те, наскільки цілісним та привабливим вийде приміщення, а ваш відпочинок буде повноцінним і комфортним.


Читати далі
М'які меблі для вітальні М'які меблі для вітальні

М'які меблі для вітальні – це дуже вигідне придбання, оскільки вона забезпечує не тільки привабливість інтер'єру, але і служить гарантією комфорту і повноцінного відпочинку. Варто зазначити, що до її вибору варто підходити з особливою увагою: вона купується не на один рік, і саме ці предмети інтер'єру дозволяють отримати цілісну композицію в єдиному або еклектичному стилі. Тому м'які меблі можна сміливо вважати запорукою продуманого і красивого приміщення.

Читати далі
Як облаштувати вітальню кімнату Як облаштувати вітальню кімнату

Говорячи про те, як облаштувати вітальню, необхідно враховувати безліч нюансів: починаючи від стилістики інтер'єру, закінчуючи розмірами та іншими параметрами приміщення. Залежно від цього підбираються меблі, освітлювальні прилади, аксесуари і потрібне кольорове рішення, адже простір має вийти не тільки красивим, але й функціональним, зручним для повсякденного користування.

Читати далі
Як правильно вибрати матрац для ліжка Як правильно вибрати матрац для ліжка

Вивчаючи питання, як правильно обрати матрац для ліжка, можна прийти до одного загального правила: за своїми розмірами він повинен ідеально збігатися з розміром ліжка. По-перше, це має естетичне значення, адже завдяки цьому спальне місце буде виглядати акуратно і стильно. По-друге, матрац не буде «гуляти» або вивалюватися. По-третє, у вас не виникне труднощів з постільною білизною, яке за коректно підібраних розмірів матрац не буде стовбурчитися або з'їжджати.

Читати далі
Як обрати письмовий стіл Як обрати письмовий стіл

Говорячи про те, як обрати письмовий стіл, можна відзначити, що цей предмет інтер'єру має чимало особливостей: тих, які стосуються оформлення та функціональності, заслуговують детального розгляду. Навіть той нюанс, чи буде він використовуватися дорослим або призначений для школяра, відіграє ключову роль, як і саме місце розташування столу, наявність штучного або природного освітлення.


Читати далі
Як обрати ортопедичний матрац Як обрати ортопедичний матрац

Говорячи про те, як правильно обрати ортопедичний матрац, в першу чергу варто розібратися, чим він відрізняється від традиційного. По-перше, його основним завданням є підтримка хребта і тіла в цілому в природному положенні, що перешкоджає виникненню дискомфорту і больових відчуттів в спині і суглобах. По-друге, він повторює форму тіла таким чином, щоб ви могли повноцінно розслабитися і не відчували будь-якого напруження.

Читати далі
Сучасні кухні Сучасні кухні

Сучасні кухні – це свого роду «дует» привабливого оформлення та функціональності, які взаємно доповнюють один одного. Саме тому вони вважаються по-справжньому модними, і, не дивлячись на те, що вони купуються не на один рік, не перестають, відповідати актуальним тенденціям та не набридають. Їх завжди можна дещо підкоригувати за допомогою аксесуарів або текстилю, щоб вони зазвучали по-новому і додали в інтер'єр несподіваний настрій.

Читати далі
Показано 13 по 24 з 29 (Всього сторінок 3)

Оплата: готівкова, картою і безготівкова з ПДВ
Гарантія повернення і обміну товару
Примірка меблів в своєму інтер'єрі
Свій виставковий салон меблів
Каталог товарів
Кухонні стільці Стільці для КаБаРе Барні стільці Напівбарні стільці Комп'ютерні стільці Офісні стільці Садові стільці Табурети
Всі стільці
Комп'ютерні крісла М'які крісла Обідні крісла Офісні крісла Геймерські крісла Крісла для майстра Барні крісла Садові крісла Крісла-гойдалки
Всі крісла
Кухонні столи Журнальні столи Письмові столи Комп'ютерні столи Геймерські столи Парти дитячі Столи-Трансформери Туалетні столики Консольні столи Столи для кафе Столи для вулиці
Всі столи
Для Кабаре Для кухонних столів Для робочих столів Для конференц столів Опори-колони Опори-колони подвійні Опори-ніжки Опори літерами П та О Опори каркасного типу Опори барні високі
Всі опори для столів
Прямокутні Круглі Квадратні Овальні
Всі стільниці для столів
Прямі дивани Кутові дивани Модульні дивани Маленькі дивани Дивани в передпокій Дивани реклайнери
Всі дивани
Двоспальні Полуторні Односпальні Дитячі Двоярусні Ліжка-горища
Всі ліжка
Матраци для ліжок Дитячі матраци Матраци для диванів
Всі матраци
Наматрацники Подушки Ковдри
Всі товари для сну
Дивани М'які крісла Диванчики, банкетки Пуфи Крісла барні
Всі м'які меблі
Шафи Вітрини Шафи у передпокій
Комоди Тумби Тумби під ТБ
Навісні Підлогові Відкриті Закриті
Всі полиці та етажерки
Навісні Підлогові
Всі дзеркала
Меблі для кухні Меблі для офісу Меблі для кафе Меблі для передпокою Меблі для вітальні Меблі для спальні Меблі для віулиці